Happy Hallooweeen!!

Yay äntligen!!
 
Åh vill skära i pumpor!!!:D Har inte någon direkt klädsel för denna afton ska typ bara flumma lite med Amanda~<3
Vi får väl se vad som händer i kväll helt enkelt, hoppas vi kan cosplaya något:) vi hade ju massa idéer men det är ju som så att ofta så går inte saker som vi alltid vill XD
 
Kan visa nå kort om det blir något men^^

Nightmare before christmazz:D

Jag hade lite tråkigt så jag sminkadfe hela ansiktet i nightmare before christmas stil:D
Syns kanske inte så bra men andå^^
Håller också på med tre tavlor med samma tema som jag kan visa sn i morgon kanske:)<33

Spirits day<3~

Innan jag lägger mig vill jag hylla kärleken och stödja de som mobbats, vissa till och med till döds för den. För att de är annorlunda och är fria att se kärleken vart den än håller hus!
Spirits day!
Be gay
be queer
Be straight
Just dont close your eyes on love<3
 
All sorts mobbning är dålig och ikväll sänd tusentals tankar till de som illa farit på grund av att de inte har rätt sexualitet, ect.
 
©

Tjaaa,

Vet inte riktigt vad jag ska ta upp riktigt O.O..
Kände bara för att skriva lite. I torsdags var jag med min teater~klass och såg ''Revyn-aldrig får man vara glad'' på norrbottens teater och det var jätte roligt, knäppheter, trolleri, igenkännliga karaktärer vi älskar och en nice finnish;) Bara att rekomendera djupt.<3
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Jag ritar som alltid förr, vet inte om jag utvecklas eller om jag går bak två steg för varje framsteg...
Men jag tänkte någon gång göra en meme då man tar en teckning man har gjort och man gillade och sedan rita om den och se hur man utvecklas!... Det är bara det att jag aldrig blir nöjd med den nyaXD??
 
Någon frågade vad jag använder till mina bilder....
Blyerts, sudd, papper, inspiration, mobilen för att min scanner är broken och jag måste ju få in bilden i datorn, Paint tool SAI (ett rit~program som jag använde för att färglägga med), lite photoshop ibland... Och...Ja^^ I bland fyller jag i min bild med tusch om den är för ''slarvig, smutsig eller otydlig''.
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
När blir det mer cosplay?
Jo. Det är så här att jag är rätt jkla pank och kommer ha svårt att fixa det så här på en gång, jag och mermaid skulle ha gjort lite Grell och Sebas för er nu till Halloween men det blir kanske inte så lätt ändåO3O... Men vi konmer på något, soo no worrys my fellow ''layers''<-- Älskar det slangordetXD COSP—layers Mwuhahha!
 
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoooxxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
NÅGRA FRÅGOR OCH SVAR DÅ^^
 
När fyller jag år?
Den 14de juni varje år ;) <3 Så jag är född i tvillingens stjärntecken och i råttans år :D.
 
Min naturliga hårfärg?
Tror jag svarat på detta många gångerXD
Jag är blond egentligen:)
 
Ett Språk jag gillar men typ inte kan?
Oj svårt... Tycker ryska är rätt coolt faktisktXD.... Kan inte hjälpa det.
Japanska såklart också, jag kan några fraser om man frågar en bra dag och några få ord, men bara i romanji-Alltså skrivet med bokstäver och inte tecken om man säger så^^.
 
Gillar jag manga och anime?
Öh... Alltså... JA??XD Kanske måste bli TYDLIGARE med detXD... Alltså är ju en nörd!
 
Är jag intresserad av smink, hårstyling och mode?
Alltså man kan väl säga till viss del, jag tycker om att uttrycka mig själv och det är ju stora delar av det där i cosplay... Så det är ju något jag gör mycket därför. Smink kan ge oss olika skepnader så det är häftigt. Låt oss säga att jag är intresserad av Wigstyling, smink och att utrycka mig själv genom sådant som hårstyling, smink och mitt slags ''mode''.
 
Går jag gymnasiet?
Ja, första året.
 
Går jag musik?
Nej. Jag är TEATERapa to the core. Men älskar musik, älskar att sjunga hur illa det än låter!
 
Gillar jag TV-serien Grimm?
Alltså, jag har inget emot den men det har oftast inte fångat mitt intresse....O_O'
 
Är jag en KILLE?
O____O..EH.Teeeekniskt sätt.... Nej, men kön är inget jag hakar upp mig på. Och det betyder inte att jag inte vill vara tjej eller vara kille, jag är bara jag. No more no less.
 
............
Vi bryter här för i dag!^^
 
-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Bildbomb?
 
 
Many mee:D....Ack så självupptagen.
 
 
 

Det är inte det att jag inte vill.

Hej, jag tänkte att utan att göra det här specielt överdramatiskt och såå...Bara prata lite om ett jag som kanske inte syns så mycket på ytan men som jag ser varje dag.
 
Jag var väldigt lätt att bossa med när jag var mindre, det är jag nog än idag och folk säger att det är för att jag alltid var för snäll. Jag tror jag var rädd, rädd för att vara ensam och inte finnas i andras ögon. Jag kände mig ofta ensam, även om det fanns många fina människor som jag tyckte om och som i alla fall verkade tycka om mig. Av någon konstig anledning blev jag ofta alltid mitt i ett litet krig med mig som valuta om man säger så. De ville ha mig med sig men inte varandra och jag stod i mellan och kände ofta att det inte hade något med mig att göra egentligen. Det slutatde ofta med att jag blev den alla blev arga på i slutet, medans de gick iväg tillsammans.
 
Jag fick för mig att jag skulle göra alla glada för då skulle de ju inte lämna mig, eller hur? Efter ett tag blev allt lite för mycket i mitt liv, min energi började ta slut och blev extremt nervös över allt. Jag bytte skola väldigt plötsligt efter sådär halva femman, för ingen annan anledning av att det blev liksom så och ett miljöbyte kunde kanske vara bra då och då. Så jag hamnade i den här nya klassen, jag kände några sen tidigare men det var ändå väldigt nytt. Men redan då hade jag redan fått den här vi kan kalla det ''sjukdom'' men lättja, det var ju inte precis livshotande även om jag ofta kände det som att jag faktiskt var döende.
 
Jag fick ofta panikattacker. Jag kunde nästan inte andas och de kunde komma när som helst. Jag började få ont i magen varje dag och kunde knappt stå upp, det blev värre ochoftare. Jag började missa väldigt mycket av skolan av och till. Tillslut var vi tvugna att ta mig till en läkare, de kunde inte riktigt komma på vad det var som var fel. Jag prövade många olika dieter, skippade all mjölk, anti-gluten diet och till och med socker. Inget hjälpte.
 
Jag var nog lite av ett vrak, tror inte precis att jag var den uppstudsiga hyperaktiva människa jag är idag och kanske också innan det här hände. Jag hade problem att prata med folk, alltid innan jag sa något brukade jag gå igenom det i mitt huvud för att jag inte skulle låta konstig eller fel, det är sant. Det kändes som om minsta felsteg kunde göra att jag förlorade folk. Jag kan till och med se p åmina teckningar att jag inte mådde braXD...
De känns lika livlösa som jag måste varit då, jag hade ingen direkt livslust. På foton ser man att jag var otroligt mager och var konstigt smal i ansiktet. Jag hade tappat en massa vikt, jag var rätt mullig förut men det fanns verkligen inte ett spår av det då. Jag hade till och med hört att folk trodde jag hade någon form at ätstörningar, vilket som kändes rätt hemskt, det var inte i närheten av något sådant.
 
Jag började komma tillbaka till skolan mer regelbundet efter kanske 4-6 månader. Magen gjorde fortfarande ont, paniken fortsatte. Om inte min mamma och pappa tvingat ut mig hade jag nog inte lämnat mitt rum under de 4-5 månader det var som värst. Jag hade få men väldit trogna vänner som besökte mig efter skolan, jag kommer i håg väldigt lite av den här perioden av mitt liv.
 
Jag hade alltid mardrömmar och sedan allt det där har jag, tro det eller inte väldigt svårt att tro på mig själv och känna att jag är bra, duktig, vacker eller smart eller vad som helst. Jag trycker ofta ner mig själv fortfarande, jag menar inte med det här inlägget något ''åh stackars mig jag är så in i helvete utsatt och har haft det hemskste livet av alla på jordeeeeeeeeen'' inte heller vill jag ha uppmärksamhet eller för att jag tror jag får massa ''ååh nej, gumman du ääääär vacker(fast det säger jag bara fast du vet men ignorerar faktumet att jag inte bryr mig ett skit.)- kommentarer.
 
Jag vill bara berätta lite om en ganska känslig period just för att jag var så extremt deprimerad. Jag har fula märken som inte finns där för självskadning eller för att ''se hur mycket det blöder.''... Det var en komplicerad stund, för mig var det nog ett barnsligt rop på uppmärksamhet och det gjorde mig bara panikslagen när jag kom på att TÄNK om de infekteras och så haha jag sprang omkring i ren panik och hade massa hemska tankar, jag har extremt lätt att oroa mig för saker.....
 
Det enda dessa små märken gav mig var en rejäl utskällning. Så det var bara ett dumt infall antar jag... Oj vad knäppt det låter! Hursom helst så poängen med det var att någon såg och jag hörde hur de pratade om det och gjorde värsta grejjen av det. Det kändes jätte konstigt att det där lilla barnsliga helt odramatiska märkerna gjorde så mycket... Det här är helt meninglöst kanske men det var bara en liten erfarenhet jag var tvungen att nästan förklara. Äh vi släpper det nu innan det blir missuppfattat XD O.O'
 
Hursom helst, om jag någonsin verkar stöta bort folk. Om de frågar om jag vill följa någonstans eller göra något kan jag ibland säga nej. . . Fast jag egentligen vill det är bara det att jag har sen allt det där blivit så extrem nervös och ibland blir det så. Jag är extremt blyg...Ja invärtes alltså, jag har extremt dåligt självförtroende och specielt om hur jag ser ut, hur mycket jag än säger och intalar mig sj'lv att jag skiter i vad alla tycker...Eller det gör jag men det gör ju ont. Elller hur?
 
Om man hör någon kalla en något eller kolla sådär äcklat på dig, skrattar bakom din rygg eller säger något anonymt eller direkt i ditt ansikte. Det gör ont. Det är helt mänsligt att det gör ont. Men man ska aldrig sluta vara den man är, aldrig förneka sig själv. Det är rent utav respektlöst mot en själv, om man börjar där... Att man försöker att inte nedvärdera sig själv och tala illa om sig själv eller andra... Då kanske det är en liten början på att får bättre självrespekt och må bra.
.
Nu ska detta inlägg inte vara mycket längre, jag mår mycket bättre i dag... Fortfarande ont... Men jag börjar bli lite säkrare på mig själv. Förut levde jag ofta efter andras regler och satte allt till att passa in... Även om jag ville se ut, känna och vara på ett helt annat sätt... Och nu när jag är det, jag vågar ha svans eller konstigt smink i skolan, eller kort hår och cosplaya och vara almänt nördig... Då känns allt lättare. Jag har en fin flickvän jag älskar och får i alla fall lite utlopp för all den kreativa energin som vill ut.
 Hur som helst, Nu ska jag göra något annat.
 
Tack alla ni som stöttade mig under den tiden, ni som alltid stod vid mig vad jag än gjorde. Jag förtjänade det inte alltid men ni fanns där, Tack Kuma för alla gånger du kom hem till mig och höll mig sällskap, det är något jag alltid kommer värdesätta. Tack alla ni andra också, utan att ni inte fanns där skulle jag nog inte ha repat mig så fort<3~
 
Låt oss alla satsa på en bättre morgondag, jag vet att det finns folk som känner sig ensamma och lider överallt.
Känns nästan lite konstigt att säga men jag tror inte man alltid kommer vara ensam och aldrig heller riktig komma ifrån det. Men jag tror man måste göra något av de ensama stunderna... Jag vet inte men det funkade för mig.
 
Spread the love people<3
 
Ciaosu~
 
 
 
 
 

Vad är DET?

Okej, jag kan inte stressa det här nog mycket men om och om så är det så otroligt viktigt att bli bekräftad som NÅGOT. Varför?-fattar inte...  Man måste vara Kille eller tjej...
Men jag har aldrig bara haft de typiska ''flickaktiga'' sakerna och vissa tyckte redan då att det var ju inte helt normalt, liksom...VA? Att säga det till ett b a r n?
 
Man Måste inte men det är vad de ofta förväntar sig, de förväntar sig redan innan de vet att man är straight, det är det mest vanliga... Men är man inte det måste man vara något annat. Man måste liksom ha en massa lappar på sig så man kan räknas som människa, man kan inte bara spatsera runt som vad som helst, nej. Man måste ha de här ''lapparna'' för deras bekvämlighet så det vet VAD de ska kalla dig.
 
Men.
 
Jag har ett namn, kalla mig det eller kalla mig hen.
Märk mig inte som evigt homosexuell eller straight, begränsa mig inte. Det är då jag dör ut, när jag begränsas och märks.
Tro inget. Jag är inte vacker för att vara vacker för er, jag är vacker för att det är vad jag är :) Och det där ''tror du att du är något?'' <- Öh, nej? Jag VET att jag är något, för det är ju vad jag måste vara? Eller?
 
Kan man inte  bara få vara vad man vill.
Älska kärleken och inget annat?
Inte begränsa sig för att den man älskar inte har rätt grejer i byxorna?
 
~~
Sen är det ju det också. Det finns inte BARA folk som trackar en och är vad man skulle kunna mlrkt kalla homofober eller idioter, fast det är klart vad är min rätt att säga det? Då märker jag ju dem.
Det FINNS, de som älskar en ändå, fast ja ''du vet, INTE på det SÄTTET!!!!!'' HahaXD. Och de får vi inte glömma, vi kan inte göra oss själva till offer, för at det finns en viss grupp människor som inte ser oss som något här på jorden.
 
Man ska aldrig (tycker jag) berätta eller presentera något om sig själv som om det vore negativt eller skammligt innan vi ens provat att säga det med stolthet. FÖr det kommer finnas människor hela tiden som trycker ner en, varför ska man hjälpa dem, varför bara ge sig och fortsätta det? Bara dumt, rent utav respektlöst mot dig självt. Alla bra saker du upplevt genom det är minnen som inte är värda mer än de dåliga då.
 
Så i grund och botten resperktera dig själv och glöm inte de andra som också gör det. <3~~
XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX
 

~Tidig sommar ger tidig vinter~

 
 
Hej och oj vad kallt det börjar bli här upp i norr!! *Brrrrrrrrrrr*
Sitter och äter frukost! Helt meninglöst att säga men ja..!
 
Har tänkt lite på den där videon med halloween smink.... Kanske hinner göra den någon gång snart men det är viktigt att det är på en helg eller en vardag då jag slutar tidigt!^^
Känns stressigt till halloween... Jag och min flickvän hade ju planerat en massa saker!
 
 

Am I pervert yet? T___T

©
Ingert perverst alls bakom denna tanke!!!!T//////T Jeeesh, allvarligt kan man inte ha en konstnärlig
tanke utan att den misstolkasO.O...... Det är SORGLIGT, kay?!XD

Allt kan kännas så hopplöst

 

Eru~~<3

©
 

Spirited away

 
Kaonashi från spirited away, ja ett försök i alla fall<3
 
 
 
 

Dead art


Min raburabu~~<3

Har fått två Gorillaz skivor av min mermaid<333
Älskar dem! Och älskar dig!!:)<3
 
 

Hey there little red riding hood~~

 
©
 

~~

En fjärill är fast i lägenheten O^O försökte hjälpa den...
 
Har Pluggat för NK-provet (som råkar vara i morgonT_T) och det går inge bra alls...
Sen måste jag lära mig Romeo och Julia replikerna som vi ska kunna i morgon på teatern... OCH vi har också klassfoto i morgon... -___- Kommer inte le precis... Min hy är säkert hemsk just bara därför... Åh nej nu börjar jag bli sådär löjligt utseende besatt.
 
Tror jag ska träna lite på romeo och julia nu... Sen tar jag upp NK:n igen! Wow, känner verkligen att detta inlägg är föga intressant!! Men de gör inget! Det är mest sånt här som pågår i mitt liv just nu ändå såå...
 
Ja.
 
N~Yways~~
 
Bye bye^^

Off to school -~-

 
Kul i skolan och såå meeen är så jekla trött-__-''
 
Har i alla fall kommit på att jag vill komma in i stilen ''Bubble goth'' lite grann!
En av mina idoler, Kerli anses tydligen vara ikonen för den stilen. Den är som en söt goth stil, inte för att jag är specielt mycket för sweet i någon blandning så tycker jag det kan vara bra med lite färg på min vardag! Haft så mycket genom svart i mina dagar:).
 
Sen något jag haft förut är ''Moon marks'' som jag sminkar eller använder små juveler till det är tre punkter under/vid  ögat.  · • ·
 
“This just kind of reminds me not to look with my eyes but to just feel people ... and not judge. Not judge the book by its cover and not judge anybody by the way they look but only judge people by the way they feel”-Kerli
 
 
Tycker det var fint sagt!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~Måste köpa små smink kristaller, mina är slut! T_T
Ska nog bondera mig snart... Försöka låta det vara ett tag sen, det är så slitet och vill inte döda det mer än nödvändigtXD<3
 
 'Källa: Kerli wikia
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

RSS 2.0