Rinestone rainbow

De sjuka ögonfransarna var svindyra?! Trodde de var billigare när jag köpte dem hahah!
Meen ...Man kan ju använda dem igen och så, det är väl okej då och då att köpa dyrt.
Tänkte kanske använda mina twilight linser jag har första skolveckan med allt det här...
 
 
Snodde en bild från google på hårfärgen jag beställt och linserna:)
Vilken liten babe...Eller huur.(penisnecklace of awezomeeee)
 
 
 
 
 
 

Tumblr

http://rainbowtora.tumblr.com/
 
:) Har inga vänner där så kom kom! ^^<33
 
 

Porr

Är det ett känsligt ämne för många? Bara undrar?
Fick en fråga om jag tycker porr är okej för länge sedan som jag såg att jag aldrig svarat på!
Alvarligt tycker jag inte att det ska vara något sådär jätte illa att skämmas över...Det mesta är väl ändå fake....EllerO__O?  (Har inte sett speciellt mycket sådant...Ja, om e nu inte är tecknade alltså;) )
 
Nämen det som stör mig är typ hur till exempel 'lesbisk porr' som man då förstår kanske att de är girl on girl och så men oftast är den inte till för kvinnor... Den riktar sig fortfarande till män, killar, gamla gubbar som gillar sådant som kan sitta där och..Öh ja , göra sina grejer och känna sig som någon pervkung!
Och ska inte dra igång någon diskussion om hur killar alltid ses bättre är tjejer och så men ibland har man sett hur en kändis som e man som man kommer fram till har varit med i dessa vuxen filmer...Det blir inte samma reaktion som om det var en kvinna i samma situation. Menar inte att det alltid är så men har märkt det sådär när man sett någon skvallertidning (hatar dem!).
 
Så han blir liksom erfaren och sexig, eftertraktad, medans hon blev porrdrottningen av skandaler?!
Jag tror de till och med var med i samma film eller något...Sedan vet man ju inte vad faktan ligger i detta men det är fel att han skulle sättas på en pedestal och när det hadlar om henne är det ''vad mer DÖLJER hon''....Seriöst?!
 
 
•Jag tycker inte sex är något att skämmas för.
 
•Jag tycker man ska vänta till en passande ålder och aldrig göra något man inte vill eller är redo för. spelar ingen roll vad folk säger.
 
•Jag tycker världen är besatt av sex.
 
•Jag tycker kvinnor är ''ständigt'' nedtryckta i reklamer osv...
 
•Jag tycker man ska få ha sex med folk utan att bli kallad hora. (Just be safe! Do coat-sex! <-För myckt Torchwood för mig alltså!!XD)
 
•Jag tycker man ska sluta se ner på S&M osv! Uppenbarligen gillar ju folk det dem gör! Inte värre än något annat... Fast när det kommer till riktiga hälsoskador eller faktisk tvång tycker jag man kan tänka till. . .O__O
 
 
.....
 
 
 
 

''Sluta skämmas''

...............
Så mycket man inte alltid är nöjd med sig själv,  hur man beter sig eller hur man ser ut.. Det finns mycket jag vill ändra med mig själv och mitt liv men när jag har försökt har det inte alltid blivit bättre bara för det.
Jag är den jag är, varför kan du inte förstå mig, varför kan du inte ens försöka.
Vad gör att du aldrig varit stolt över mig? Eller har du det, har du någonsin sett på mig och varit euforiskt lycklig och stolt?
 
Jag gör fantastiska saker hela tiden men du ser dem aldrig. Du är bara borta nu, finns nästan inte, inte här i fysisk form med närvarande sinnen. Vad ska jag göra då? Finns det något jag kan göra rätt? Eller räcker jag bara inte längre? Jag förstår inte.
Varför kan vi inte prata så vi förstår varandras ord någon gång, vi pratar olika språk med olika ord och olika dialekter.
Ett helt eget språk med olika värderingar och aldrig på samma sida. Förut för evigheter men ändå inte så länge sen trodde jag att vi var nära att vi hade en relation. Att vi kunde prata och ha roligt tillsammans. Men nu vågar jag inte prata med dig om saker, jag vågar inte säga att du har fel eller att det du säger gör ont för att det känns som att jag skulle förlora dig om jag sa det. Jag får inte ha rätt i våra diskussioner för att såna som ni skall och har alltid vetat bäst.
 
Jag vet att du ändå försöker, men ändå sätts jag sist. Jag är liksom fångad emellan och det gör ont. Är det bara att ingen av oss vågar längre.
 
Om jag gifte mig, skulle du komma?
Om jag vann en Oscar, skulle du vara stolt?
Om jag hade en konstutställning, skulle du säga att du skulle köpa den första tavlan och hänga den i vardagsrummet?
 
Om du läste det här, skulle du förstå mig?
 
''Love can be grief.''
         ''.....
 
 

Gammalt ''crack''??

 
 
Orkar inte ens förklaraXD Jag är en liten tönt bara!
Halva tiden vet inte ens jag vad jag gör!
 

T___T

En vardaglig vanlig look för mig...Jaaa...
 
 

Waaaahaha

Oj oj oj vad dålig jag e på att blogga haha förlåt! Har inte gjort speciellt mycket varit med Mermaid och så mest<3
Sett filmer ätit chips och godis! :3
 
Sett ut lite sii...
 
 
och såå... :)
Och bara för att jag saknar och älskar dem!
 
 
AN CAFE!!!!<33 
 
 
 

Hamnfesten

 
Ja, nytt namn samma sak?...
Jag och Mermaid gick mest runt och tittade efter människor vi känner... Åt hamburgare för jag blev hungrigXD Blev också bjuden av Mermaid på Mat&prat till lunch och ägare till en orange OBEY keps..Sen såg jag att ALLA fasen hade OBEY text på sig... -__-
 
 
 

no f*ing idea..

TORCHWOOD FTW!! ÒwÓ

baibai peeps!! :D //Mermaid
 
 
 

När jag var liten trodde jag att jag ville spela fiol...

Men sedan fick jag reda på att det var violin jag egentligen ville spela... Och jag satt igår och tänkte på det och utan att söka ett enda ord på you tube om violin eller stråkinstrument. Jag sökte ''steampunk music'' för att lyssna på Abney park och jag hittade henne.. LINDSEY STIRLING :D åh så vacker och tuff!!
 
 
 
 
 

BluffYohio

Alltså det hade varit nog hade höra att jag liknar honom...Men liksom ''BLUFF''...XD??
Jag kan medge att han inspirerat mig med att färga hårtopparna. men prickarna har jag fått från Kerli och sminket har jag gjort mycket innan jag såg det på honom (det såg inte bra ut alls på mig dåXD...Men övning ger en färdighet)
 
Jag har inget emot att folk säger att jag är lik, jag inspireras ju mycket från hans genre liksom. tar det som en komplimang, men när folk börjar säga att jag bara försöker se ut som honom nu för att han helt plötsligt är populär, det stör mig. Det Känns som om att ni menar att jag inte är min egen ju, det är inte roligt>___<
vänta bara när jag faktiskt FÖRSÖKER OwO Im'a break yahr little hearts. ♥__♥
 
 Beautiful person♥
 
Man får inspireras hur mycket man vill av sina idoler, man gillar ju hur de ser ut och gillar det!

En kommentar

 
 
Jag fick en kommentar om att det inte alltid är så jävla lätt att våga stå på sig, vara sig själv bland andra eller använda sitt smink för att uttrycka sig alltid, och nej...Random person, det är det inte. jag håller fullständigt med, jag vet inte hur din situation eller någon annans ser ut.
Bara hur jag tänker på saker och ting...
Men jag vet lika väl som många andra att det inte alltid är lätt, ibland vill man bara gömma sig, glömma bort sig själv och alla andra runt om en och bara bli inne i ett skal....
 
Men... Jag vet också att oavsett hur det ser ut så kommer inget nästan någonsin ändras om man inte gör det själv, man kan ha hur många stöttande vänner som helst men i slutet är det du som kommer måsta ändra på saker. Man kan inte så lätt ändra andras åsikter, man kan inte ändra synen på samhället över en natt (inte utan en hel del twix OwO i alla fall) men man kan själv försöka, lite, lite i taget... För att nå dit man vill. Ibland måste man vara drastisk, ibland nästan smyga.
 
Jag vet också att även fast jag får skumma blickar och folk som säger spydiga saker hela tiden, när jag är i skolan, på stan, på gården utanför mitt hus (men det KAN bero på hur jag beter mig också -__-)...
MEN. Trots allt det så är jag lyckligare när jag kan vara mig själv, ingen vill väl behöva gömma sig för andra hela tiden, sätta på en mask som inte visar att man har nördiga intressen eller drömmar som inte passar ramen... Ja, inte jag  i alla fall.
Folk har sagt till mig, du är cool, du är inspirerande, du är rolig...
Och jag har märkt att jag trycker ner mig själv med väldigt mycket negativ energi, sådant som jag knappt förtjänar..
Och det är så onödigt, jag önskar alla kunde sluta, man förlorar så mycket på det.. Förnekar sig drömmen av att lyckas och känslan när man faktiskt gör det.
 
Fast om jag ska vara ärlig tror jag att människor kan njuta lite av den känslan ibland.. Att liksom psykiskt mobba sig själv, för jag tror på fullt allvar att alla människor har någon procent av masochism i sig,,,:/ Hata mig inte eller missförstå gärna inte.. Men jag tror det, på ett eller annat sätt.
 
Det är inte bara du, en själv, jag som inte har något jag är bra på, alla känner så någon gång... Om man inte är en av de färre som verkligen tror att det klarar allt. Men när man ser n genuin person som är sådan.. Så verkar det (enligtmig) som att det går bäst för dem, om man nu inte lider av hybris!
 
Min slutpunkt, det är inte alltid lätt att våga, då hade världen sett helt annorlunda ut. Det kan vara väldigt svårt att bryta sig loss, loss från de negativa trådar man bundit med andras eller egna ord, loss från skalet som man byggt för att man är rädd att misslyckas... men man kan ta små eller gigantiska steg i den riktning man vill. man bestämmer själv, det är nu i process, precis nu... eller aldrig.
 
 

Japansk musik

 
 
Jag har fått frågor om varför jag tycker om musik som är influerad eller helt enkelt på japanska.
Jag har fått kommentarer som
 
''Man förstår ju den inte''
''De klär sig konstigt och man vet inte om de är män eller kvinnor''
''Det är FETISCHbaserat...''
XD
Öhh, jaha. okej. För det först är det bästa om man vill lära sig ett språk att omge sig av det, så varför inte lyssna på musik? Man kan ju faktiskt söka upp texterna och lära sig utav det.
Annars kanske man bara tycker att det låter fint, bra eller coolt?? Då kan man ju argumentera om att det är platt att inte förstå innehållet, men lär er då och man får väl en egen känsla utav all musik ändå, är det inte bra att man får en egen liten uppfattning också.
 
Jag tycker om stilen Visual Kei, kei betyder stil.
Det är väl kort sagt Japansk rockigt! Det är fina människor i snygga kläder som gör heta growls och gitarr solon! :D
Haha nä men jag influeras mycket i min egna privata stil i det också tror jag :), inga growls eller gitarr solon dock!
 
När det kommer till om de är män eller kvinnor vet nog de flesta vart jag står men...HERREKIRA spelar det någon roll alls om man vet de eller inte... Sjunger, spelar de bra, vem, bryr sig??-____- Men ja, det finns många killar som kanske leker mer med könsrollerna i det hela...Om jag ska vara ärlig så har jag inte lyssnat på mycket Visual kei med tjejer, alltså inte för att det skulle vara dåligt eller att det inte finns, uppenbarligen men... ja..hm...Om någon har ett förslag på ett Visual kei band med gurls, kommentera!
 
Fetisch baserat skulle jag inte klumpa ihop det som, nog finns det men är det verkligen värre än alla skakande kroppsdelar från andra musikvideos?? Jag tror mer att det är mörkare teman och i videosen kanske ovana fans får se sådant som inte riktigt nått deras värld ännu!
 
 
Inget seremdey, Yohio, overworld, an cafe, gazzeeeeetteeeeee, girguu (<-mitt smeknamn för demXD vet ni vad jag menar??:3)eller så just nuu... Men, 4ever in my <3
 
Inte för alla som sagt men stå upp för din åsikt och våga vara den du är!
 

Yohio fyllde köpcentrum

Video från SVT.se
Råkade snubbla över den i mina sparade favoriter och kom ihåg att jag och Malin syns helt bra ett tag där kring 00,29 eller såX3 Det var liksom kul att se!
Hade värsta paniken över att det var så mycket folk, man blev typ utan luft till slut! O__O men annars var det roligt!
 
 

Typ tribaldjur

Gjorde dem när jag sommarjobbade
 
Nu ska jag göra en manga om endast kattdjur...
 
 

Pride på parad

 
 

BLOGG.SE JÄVLAS.

Kanske är lite små deppig antar jag, men nog om det. Bara störig energi som klänger fast på andra.
Aldrig fel att visa sig svag eller be någon om hjälp. Jag blir aldrig arg  eller irriterad om någon känner så och kommer till mig. har bara ingen lust att vara den personen på andra sidan just nu. haha...
 
Jag måste bli roligare. Känns som om jag kanske har mer att gå på då.
Jag tycker det är så extremt svårt att försöka vara en social människa som folk tycker om ibland.. Som folk vill vara med...Ibland trycker jag bort folk fast jag inte vill. Inte för att jag inte vill eller tyckerdåligt om dem, det bara händer liksom. Det  är inte meningen. jag antar att jag som många andra människor bara är extremt svår att tillfredställa, liksom jag är aldrig nöjd.
 

 
 
 

bloggar på mobilen!

 och tydligen är jag bluffyohio och kille enligt mina grannar! Nice,vänta bara på när jag verkligen försöker se ut som honom!:D
 
 
 

Gudar i den nya världen som ser dem dansa

Förlåt baby men bilden var för fin för att inte visa<33
 
Jag älskar dig. Du gör mig så lycklig varje dag och jag älskar hur du är så otrolig envis, stark, smart, talangfull, konstnärlig, stöttande, lik men ändå så olik mig, du är självständig och som ett enda mästerverk av explosiva upplevelser.
 
Man kan tycka att jag är en kärlekskrank dåre utan distans, men kanske med modernare ord... Att jag är fånig, cheessy eller irriterande men det spelar mig aldrig någon roll, för du får mig att våga, att vara, att känna och att visa..
 
Och att inte bry mig ett skit om vad någon annan tycker .
 
Wo Airen.
Moy Angel.
Koibito.
 
Jag älskar dig<3
 
 

eyes

Jag provade ett par av mina linser , det är crazylenses så de är lite psko!XD
 
 
Mermaids är vampire och mina är madhatter!
Svårt att kunna visa bättre hur de ser ut!XD Sen har Mermaid också blackout och jag har twilight!<3
Det var lite jävligt att sätta in dem dock haha! Aldrig riktigt använt linser förut och det var läskigt när jag inte fick ut dem!....
 
 
 
 

RSS 2.0