B&J und grapes?

... The best mix

OMG! Im a cocacolaaaaaa

---Dude, lay of it already!

Bored I guess?XD

yeaaaah~

Okej ny tumblr

Min tumblr! : http://rainbowtigerpaws.tumblr.com/

Ska försöka göra en ny tumblr!

Får se om det går! Länkar här senare i så fall ;D

L4D2

Jen från parle är nog en av mina största idoler på youtube! Jag skrattar åt samma video gång på gång, speciellt Demyx time (^___^'')... Hittade en video med henne som Nick från spelet Left for dead 2 och tyckte bara den var så härlig! <333


Birds in the white
Birdkisses
Down the rabbit hole to another dimensionOj vilka minnen! Jag och Amanda (Sasuke) klädde ut oss den sista skolveckan innan sommarlovet fö---Oj, det var ju INTE förra:O LÄNGEsen juO_O
...............................................
Hur som helst! Jag kommer i håg att den blåa lånade jag från Amanda och förklädet kastade jag i hop av ett gammalt linne och en kjol!XD Amanda hade typ minst 4 lager kläder och vi skulle cyckla med skolanXD.
Barnen tyckte det var hysteriskt när vi drack té utomhus och letade efter en vit kanin X3!

Lite sorgligt att gå ut nian på norrskenet ändå... Jag hoppas jag tar mig ur i alla fall!

Beroende av förbättring?

Satt och kollade på helt otroliga Grell cosplays... Nu tänker jag gå och se till att jag också blir helt otrolig! SKA BÖRJA SY MASSA COSPLAY NU!...Eller när jag har råd...-__- Peruker är inte gratis heller....

Meeeeeeeeeeeeh>_< Pepp för närcon iaf!!!<3 

mitt hår ser grått/brunt/grönt/guldigt ut just nu

Leker med picnik och tänkte visa mitt hår som det är för tillfället!:D


<--Lekte med stickers saker som sår och blodsplatter bara för att det inte gick på picnik förutXD gick lite över gränsen kanske!Ima ssuch a geekzz! XD

Ohayo!

Blir typ hemma idag---

Är helt slut och mår illa. Jag fick en ny mobil igår! Eftersom min andra blev tagen och sen gick det inte att ringa eller smsa som man ska och inget kort funkade och...ja^^. Men Nu fick jag en vit xperia ..Mini typXD Men den är bra!
Tog mig typ hela fem minuter att lista ut den men -_-'..¨Men har inte mycket tid att slösa! Måste plugga, och skriva saker, och äta, ocg sova... MYCKET SOVA!

Editing pic's!
©

Jag är brunett men blond i hjärtat!

Färgat håret brunt!... TypXD? Ska bli mörkare tror jag:). Och mamma klippte mig, blev rätt okej! :D Ska lägga upp bilder i morgon kanske... Efter skolan:).  Annars blire inge kul, ska ha mina goggles också! Me a lost pilot! *springer runt och river fram passande kläder!!!*

shishishi:D


Bered dig på smältlooken!

Hahaha Älskar filmen trassel!


<--I'm sexy and I know it!
XD

Me R cutting it O^O

Jag vill klippa mig snart!>^<..Är typ ingen frisyr längre! Vill ha kort...OCH inte LOCKIGT...
Ska färga också eftersom jag är lite less på min blå/grå/grön blonda ton jag har nu... Det blav så när min mörkblå färg tvättades ur:O..
Skulle vilja ha svart och blont! Jag vet inte om jag vill ha mer blont eller mer svart..Eller en extremt mörkbrun nyans... EXTREMT mörk. Funderar på att göra luggen blond och resten mörkt:3.

Lite konst typ?
<--Mukuro och Hibari fanart från katekyo Hitman Reborn:D

<--Sora fanart!


Sometimes it's easy, sometimes it's hard~

Jag gick och gjorde mitt Svenska prov och gick hem efter det. Mår inge vidare faktiskt. Det är så mycket med skolan och betygen och nationella som kommer och hemma och med mig själv och andra och jag står inte ut längre!!!>_<  Får typ panik när alla är magsjuka. DET. ÄR. MIN. VÄRSTA. MARDRÖM.!.!. Har varken lust, tid eller ens råd att vara sjuk! Jag ska ta det lugnt just nu iaf. Innan alla kommer hem och börjar skrika på mig... IGEN. Vill duscha!O_O Lindar in mig i en filt (INTE kigurumin) och värmer en vetesäck som kan hålla mig varm (och INTE min kigurumi)... Jag vill ha den HÄR...

Ni som inte vet vad ''Kigurumi'' är så är det cosplay och en pj tillsammans! Nästan som en onepiece fast inte riiiktigt:) en kigurumi är som en mullig dräkt av en karaktär! Här är en som många borde känna till!

<- pika!:D(har en SÅDAN faktiskt)
Kigurumis kan ha svans/öron/tassar/vingar ja typ vad som helst! De är vanligt att man ser dem på cosplay konvent också!:D Okej, visst. De är inte lika till onepiece's såå..Men de HAR likheter, som att båda är mysiga?^^

Gillar att fota:D
©
De här bilderna var ju ett litet tag sedan men tycker att de är rätt fina så jag ville visa dem :D

Who I am

Gillar att spöka ut mig och ta halvbra bilder som jag sedan gör i picnik! :D
<--Awkward try for a Hannibal look?

Plugg, plugg, plugg

Har svenska prov i litteratur historia i morgon!>_< Mår piss!
Kanske går hem efter provet... Så det inte ligger och släpar...

Where is my mind

Sucker punch musik :DTyckte att musiken i filmen var genialisk!

Hur ska jag hinna...?

Är så många små projekt jag vill göra!
Jag vill cosplay mer med mitt Naruto och Grell cosplay.
Jag vill göra Light från Death note så snart jag kan!
Men på sommaren vore det kul att göra en idé med sjöjungfrur och pirater jag och min grupp pratat om...
Och jag vill göra en version av Peter Pan! Bara för att han är så awesome!XD Ska göra en version nära till disneys!

Sen har jag haft två film idéer läänge som jag vill göra! Behöver skådespelare! O_O Har skrivit om en av historierna om, och om och om igen! Jag vill verkligen göra den. Den är deprimerande och har ingen rödtråd än och jag kommernog aldrig få göra den..T^T Men då skulle jag måste varamed i den och sammtidigt vara lite regisör! Det hade varit spännande!

Ska se om jag hittar min story någonstans!

Trassel

Blir typ att se på trassel med Amanda snartX3 Älskar filmen! Fast när de andra såg den sista skoldagen innan lovet satt jag och gjorde kemi provT^T Som jag klarade, btw:D! Och jag hann bara se slutet:(... Men tycker den är så söt!
Vill cosplaya från den!XD
Tänk om man hade 20 meter långt hår?! Förbrukningen av schampo skulle vara enorm! Och om man ville platta det?!XD Det skulle ta länge!

<--Max ftw!

Närcon och lite Linköping

<-- Dagen innan konventet


<-Me so cute XD*Värsta minen däri mitten*

<-- VI ser lite förvirrade ut?
<-Jackie! Synd att jag inte vågade prata med honomT^T

<--Personalen var helt grymma:D

<--Cissi!
<-- kön till närconburgarna:D

<--Utanför:3 Dagen innan konventet. Därför inte mycket folk ute:)

<--Ute på gräset:D
<--Den här bilden VAR större förut så man såg mer av allt och inte helt inzoomadXD...Men jaja.

<--Hittar aldrig alla 3?!Lite av linköping:3
<-- synd att mitt finger kom med-__-
<--typ ett trollX3
<-- höll på att falla i fontänen när jag fotadeO_O'

Hittade inte fler bilder just nuT ^*T...De dyker väl upp!

Saknar närcon! Det var så kulT^T. Och man träffade mycket intressanta människorX3. Förhoppnings vis kan jag träffa några jag fått kontakt med nu i sommar! Hoppas jag tar mig dit! O_O Har ju peruken och såå..Måste börja sy! Vore kul att få fler vänner på konvent! Att bli kidnappad var kulXD!

Men i år om jag åker ska jag inte missa en enda sekund av det! Ska vara alert 24/7 utan att sova om jag nu måste!! MWUHAHAHAHA!!! :3


Akvarell och picnik!

©
Älskar hur färgerna smälte i hop! Den är inte lika extrem där den hänger på min vägg men det + editering är ju en del av konstverket! :D...Eller hur?

Verkar bara ha en massa bilder i bloggen nu:O

Ojojoj~

Jag har knappt annat att ta kort på än min Grell peruk T^T...


Inte direkt stylad här :( Var lat X3

Ny Design:3

Tack Annette :D!!
Hennes blogg :D--> http://orda.blogg.se/
Är nöjd:3! Tur att man har vänner som kan sånt härXD!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

JAG LIGGER SÅÅ EFTER MED SKOLAN REDAN!?!?! T^T

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

All time low<3~


Men ge dig...=_=

Jag bryr mig inte och har aldrig gjort det heller.
Det är bara dumt att slösa tid på idioter, eller hur?
Om någon har ett problem med mig så är det ju jävligt coolt att gömma sig bakom en anonym kommentar?
Lämna åtminstone en länk, namn? Alias åtminstone?!XD Eller gör en video för fan! GÖR DET!
Skrattretande. Hoppas du fattar att jag är den enda som läste den kommentaren??^^ Om du nu bara ville såra mig utan att någon annan såg det lyckades du till 1%... Jag tar inte åt mig av sånt:3. Du VET vem du är. Men det gör mig inget om du bestämmt dig för att bidra till den äckliga versionen av mänskligheten. Den som bara trycker ner, förolämpar, startar krig, inte bryr sig ett skit om andra, där alla riktiga idioter och fula själar bor?

Då tycker jag synd om dig:(. Det GÖÖÖÖÖR jag VERKLIGEN. Du måste ha det SÅÅ svååårt att du måste trycka ner andra för det! Om du vill ha uppmärksamhet från någon så kan du prata med mig, för jag är inte den som är beroende av uppmärksamhet DU ÄR. Även fast du tycker jag är konstig, inte kan leva i verkligheten och behöver ett livXD....

Förlåt men jag blev lite road av din kommentar. Riktigt lång var den också? Du verkar slösa väldigt mycket tid på någon som stör dig så mycket?? Eller så är du helt besatt av mig och bara måste skriva elaka eller ''tillrättavisande'' kommentarer (som DU kallade det) för att känna kontroll eller hävda dig själv.

Men verkligen, det kan vara bra att prata med någon man inte känner om problem i bland, även om man tycker den personen är sjukt irriterande. Så här är jag om du känner för att släppa hela grejjen med att snacka skit till folk som ändå inte bryr sig och faktiskt pröva på att låta det fula rinna ur dig.
Hoppas verkligen du tar tag i ditt liv pch skärper dig för fan. Annars är det bara sorgligt.

Jag har det smink jag vill, jag ser ut som jag är (och gillar det jag ser;3XD), jag har de kläder jag vill, det här är MIN blogg, Nej jag lyssnar inte på Justin Bieber vet inte vart du fått det ifrån?, jag har de hobbys jag vill, jag lever i min verklighet, till och med JAG verkar mer mogen än dig och jag ska cosplaya peter pan i år! Ja, vad sägs om DET vah?!XD

(Denna personen är ingen jag träffat hoppas jag (tack och lov i så fall) men ändå känner jag dig bättre än du tror. ''JAG KAN TYPEEN''!!XD <-- med söt dialekt!)


Bilder!:D


Do I HAVE too? T^T

Måste svara på lite frågor som jag blev...Typ tvingad att svara påXD...

Vad är ditt drömjobb? :Skådeselerska/nåot som har med film eller teater att göra!

Vilket djur skulle du vara om du fick välja ett?: Tiger:3

Bor du hemma?: Ja!

Om du fick veta att jorden skulle invaderas av fett läskiga utomjordingar vad skulle du göra?!:VAXD?! Beror
på Om de var helt jäkla awesome, då skulle jag ansluta mig till de...Erh.. Jag menar rädda        mänskligheten! :D

Har du husdjur?: Två små bråkiga marsvin! >:3

Har du supit så mycket att du spytt?: Nej. Inget jag planerar heller! :3

Har du någon du tycker om?: Tihii, ja:3<3~

Har du en idol innom film(kan vara skådesplelare eller så)?: Jag är ett stort fan av Johnny Depp!

Har du en idol innom musik (artister och liknande)?: Gillar Lady GaGa...Hon styckade Kermits! :D

Gillar du dina lärare?: Ja, det är många jag gillar!

Gillar du pizza?: Ja! Åt det idagxD!

Gillar du mjukglass?: ...Nej, inte direkt^^*

Gillar du röda strumpor?: Ojah!

Gillar du barnfilmer?: JA!!!!!!

Gillar du skräckfilmer?: Ibland! Beror på!

Din favorit film?: Har flera! Just nu; Sweeney Todd, Sucker Punch, L change the world,

Din(a) favorit färg(er): Orange, Svart, Aqua green, röd...

Har du en (eller flera) speciel favorit bland dina kläder du har ofta?:Ja, min pikachu kigurumi är jäkla skön!:D

Vad det här allt:O??


Lägg upp en bild du gillar på dig självOwO!


And..And


Saknar blåa håret! :D

Grell Sutcliff från KuroshitsujiMitt Grell cosplay so far! <3~

Har plannerat det här cosplayet rätt länge. Först tänkte jag göra Ciel för att jag bara ÄLSKAR hans kläder!
. . .
Men tänkte att Grell passar mig bättre! En rödhårig och omänsklig galning med motorsåg lös i London, vad är bättre än det?X3

Är inte så duktig på att styla peruker, ska göra mittersta slingan tnnare tror jag:).
Den är medium red och ca 100cm... Är inte säker efter att jag borstat den så mycket T^T...
Långa peruker trasslar något hemskt!
Vet inte hur jag ska få tag i tänder men jag hoppas jag kan få ett par snart! Jag ska mest troligt bara göra överkäken eftersom det känns lättare så! Man kan nog prata lättare också..XD

Måste köpa en röd eyeliner men eftersom det verkar svårt att hitta i den här färgen får jag väl ta något läppstifft med smal spets eller lipliner penna?^^ Måste typ plocka sönder mina ögonbryn eller hitta en conceler som döljer dem bättre! Och ett nytt puder och lösögonfransar!...Så mycket smink, han som är man och allt:3.

Är rätt nöjd ändå!:D


Konnichiwa!

Tillbaka på blogg.se då! Fick göra en ny mail för det också!

Vaknade typ 2 på natten och var vaken till halv 3... Sen vaknade jag kvart i 5-__-! Men är ändå inte så trött??
Måste göra mig klar typ snart... Skolan har ju startat igen och allt! Helt stressad över gymnasiet...
Är rädd att jag inte kommer in på det jag vill! :(
Vill komma in på teater spetsutbildning eller vanlig teater...Eller estetisk media kanske^^.

Men vi får se!

RSS 2.0