Hallo

 
 
 
Hej alla små tigerminions! Ja, alltså så länge ni läser så mycket som en bokstav här så gör det er till just det!...Vare sig ni vill eller inte, men snälla lilla allsmäktiga jag ser till att det inte blir någon faktura över det hela! ..
 
.....
 
Ja, igår invigde jag och resten av oss som arbetat med D.I.O.R. (https://www.facebook.com/DelaktighetOchInflytandeIDetOffentligaRummetLulea)  första perioden nu i sommar vårt projekt, vilket som var en tunnel vi målat på Hertsön! Det blev grymt snygg och jag har haft jätte roligt där.
Dior är ett feriejobb som går ut på att skapa delaktighet och inflytande i det offentliga rummet!...Hoppas det blev rätt vi var liksom tvungna att kunna det! Vi har då målat en tunnel och busskur på Hertsön och det är ett projekt jag tycker är extremt viktigt eftersom det tillåter oss ungdomar att få uttrycka våra kreativa sidor ute på allmän plats och det är grymt coolt!!
Många viktiga vuxna anser att kulturlinjer på gymnasiet inte längre är viktiga och det låter så sjukt fel i mina öron!
Hur kan något som skall finnas överallt omkring oss, som kärlek eller luft helt plötsligt inte vara viktigt längre. Och även om min årskull får gå klart min linje och de efter oss och de efter dem får det så kanske inte de som kommer efter det inte får det!!...(make sense??)
 
Det borde vara allas rätt att få vara kreativa och få skapa! Form, färg, ljud och upplevelser! Tänk hur världen skulle se ut utan dem! Så jag tycker att D.I.O.R. skall få finnas för evigt!
Försöker inte göra meningslös sliskigt reklam utan försöker göra ett meningsfullt och artistiskt upplysande om D.I.O.R. just därför! Jag vill gärna söka nästa sommar också!
 
Tack alla som jag har fått chansen att skapa med dessa tre veckor! Verkligen fantastiska människor och otroliga konstnärer!
 
TACK! Och vi ses på lunch senare! ♥
 
 

''Cain'' 4 Hamlet

Okej, jaaaaaaa. Jag är besatt av starfighter fanart! Men älskar Hamlets karaktärer så mycket!!
 
 
 
 
 

Hola

Hej hej kära vänner jag måste be very sorry for den very bad uppdatering...*Hah, så trött att jag inte vet vad jag talar för språk längre!!*
Kul jobbdag i dag! Vi såg en film om gatukonst ''Exit through the giftshop''.. I Believe...Eller nå? Den var bra och intressant. Fick upp mina ögon för konst ännu mera!
Sedan gick vi för att uppleva lite konst runt om i staden! Imorgon ska vi skissa upp idéer och kanske framtida konstprojekt! Blir jätte bra tycker jag! Är föresten på Kuriren imorgon! Eller i eller nå.. XD
De kom och fotade oss på jobbet! Ser nog rätt illa ut, mitt smink är överallt det lilla jag har och är typ ASTRÖTT haha, men vem bryr sig^^ ... Blev fotade på kulturenshus också! Det var en man som tog bilder där för typ kulturenshus.. Det var kul! Hoppas man ser dem någonstans någon gång!
 
Läser förövrigt ''The vampire Lestat'' andra boken i vampyrserien... Så jävla bra alltså:)!
Och jag skissar sönder min ritplatta som en tok, blev sjukt ledsen igår när ett verk försvann då det ej var sparat och min dator bara blev svart i brist på ström och kabeln hade ramlat ut när jag inte märkte det..... T_T
 
Föresten detta!
 
 
Jag vill va som du T___T Hur fasen får man en VOCALOID! Om ni inte vet googla, eller annars om ni vill vete så fråga gärna mig vad tusan vocaloids är....XD
Jag hoppas detta är på fullt allvar! För det vore fantastiskt!<33
 
 
 
 

Vaknade, kunde inte sova,ritade

Gurt the ugly sheep! Sheepahpowwah!
 
 
 

frankenweenie

Jätte bra film av Tim Burton som jag och Mermaid såg igår!
Verkligen ännu ett mästerverk av Tim, verkligen. Älskar historien!
 
Victor förlorar plötsligt sin älskade hund, Sparky i en olycka. Och eftersom det återkommande ''om man kunde skulle vi ta det tillbaka'' ekar i Victors huvud så bestämmer han sig för att återuppliva Sparky!
Allt går bra men Victor måste gömma Sparky för resten av världen eftersom de inte skulle förstå honom och hans pånyttfödda liv! Men sen går det utför, vad är vetenskap och vad är ren kärlek och snart leks det balansgång på den tunna linan mellan vad som ska vara dött och levande I New Holland!
 
Svartvit i stopmotion, alla karaktärer, miljöer och pennskrin är uppbyggda i detalj för den fantastiska känslan!
Detaljerna är fantastiska vare sig det är deras hår som rivs i av den spökiga vinden, deras tårar som rullar nerför deras gråsotade kinder, elektriciteten mellan två kära hundars nosar eller alla material och inkastlådor för hemläxor som vi ser i Victors klassrum!
Deras röster passar dem utmärkt och det är underbart att höra Winona Ryder!
 
 
Fem av fem regnbågstassar!
<-Awesome karaktär!!
<--.......Mjauw.
 
 
 

jag vet aldrig hur många jag får såå

Jaa, Grattis Tora.
 
 

Birthday pandas

Känns som om jag borde skriva vettigheter men nej-XD Livet börjar inte förrän sommarjobbet är över, haha nej det lät som om jobbet är tråk, för det är det inte!! Kul men man kan inte göra mycket mer än att vara däroch sedan åka hem äta och sova xD
 
SOOOOOOOOO
 
17 i morgon Tjoohoo.
 

Jag ska måla hela världen lilla mamma

Jobb och jobb..ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SJUKT JOBBIGT!!! GER UPP!
 
.          .                 .
 
Hhahaha nääää!! Skojjar ju bara det är skitkul! :D .
Vi var och köpte en MASSA färgburkar idag och hann till och med börja måla! Det ser redan coolt ut i tunneln vår, det enda som är synd då är ju alla mopeder som gasar igenom den!! Blir skruttdammigt!!! PHÄÄÄÄ på er!
 
.......
Sorry för att det inte blir mycket blogg eller smink nu. Trött hela tiden!
Sådant kommer
 

330 kr för detta, man tackar!

Ritade detta idag på jobbet! Jobbar med D.I.O.R. och det är jätte kul!! Sträck(bok)stavligen brainstorming!
En relativt skön och lugn första arbetsdag! Tycker vi fick fram bra och snabba idéer idag! Fin grupp och handledare, hoppas det bara blir bättre i morgon!
 

Jag och mamma = badass duo

^--Haha sööt!

Bubbles

Lekte på balkongen!XD
 

What is the most popular lie, people tell to each other?

 Svar:
             
''I love you''
 
And...
 
''No, I didn't eat that''
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

Big kitty of Bleach!

yeeeeeeeeeeeeshT_T
En liten video som jag baserade på Grimmjow från Bleach!
Han är en av mina framtida cosplays.... Så jag tjuvstartade liteXD
Tänk vad man kan göra bara av att färga håret med en krita!!
 
 
Var inte meningen att vara typ identisk!  Bara göra mitt bästa för stunden i att likna honom lite.
Detta fick mig att tänka på vilka andra karaktärer jag skulle kunna göra! Liksom med en snabb ändring av hårfärg... Lite smink, en accessoar eller två! Det behöver ju inte vara prick likt men ändå! Kul ju!
 
 

Du och din peruk (jag var såå tvungenXD)

När du får hem en ny peruk
 
X. Inga hastiga rörelser, klappa den lite försiktigt. Låt den veta att du ska ta hand om den, få den att känna sig säker-Känn dess fibrer under och mellan fingrarna.
 
X. Försök att ta på den lite försiktigt- alltid med en *wigcap under. Titta lite på er tillsammans i spegeln. Och om det inte ser bra ut första gången, oroa dig inte. Ingen av er är ännu vana vid kontakten! Och du ser aldrig ut för den första gången, det kommer bli fint! Med lit styling och make up kan du skapa en hel-grym look!
 
X. Kolla heatresistence! Om du är osäker, prova med en plattång- inte för hög värme- prova längst ner i topparna på peruken! _ALDRIG I LUGGEN_ eller om du har klippt till den lite ta en slinga som du klippt av redan och prova på den.
Note: om rök förekommer eller om materialet bränns vid- Den är nog inte heatresistence... Sorry.
Kankelon brukar vara heatresistence. Men kolla alltid upp det!! 
 
(Jag ansvarar inte för möjliga skador som kan förekomma när du varken klipper eller använder värmeverktyg på din peruk! Jag sa inte åt dig att ta dig an det svåra livet som fattig cosplayare!!) ..(XD)
 
X. Styla till och ge dig ut i världen, skrämm din morsa till att tro att ditt hår är klippt, blått eller annat. Lura dina vänner till att du är en ny elev på skolan från Ryssland (även om de kommer på dig-fortsätt som om du ändå är den där ryssen!)
 
x.När du stylar! Om du är nybörjare, ta det jävligt kallt! Det kommer uppenbarligen aldrig växa ut på nytt som vanligt hår, det är som barbisarna när man var liten -skitsnygga i håret eller förstörda och man ville inte leka med dem längre!
 
x. Köp gummisnoddar som är såna där väldigt små och nätta. Såna som typ spricker om man drar lite för mycket. ''märk ut'' vart du ska klippa, sedan sätter du en extra snodd typ en centimeter (eller mer) under den första längre ner på slingar du märkt. och klipper där först-prövar på peruken- sen kan du klippa sakta, sakta om det behövs!
 
x.Klipp aldrig om du är övertrött eller i stress! Ta gott om tid på dig!
 
x. Ha gärna ett perukhuvud i frigolit eller liknande som man kan ''pinna'' ner peruken i och det blir lättare att klippa peruken på den än på huvudet, men prova den ofta emellan åt! Ha uttunningssax och andra för att prova dig fram. -Gör inte illa dig eller din nya vän! Säkerheten först!
 
 
X. Vilka medel använd för styling?
Ja, hitta en bra hårspray-vax! Pröva dig fram! Beror helt på vilket karaktär du gör och hur krävande dennes hår är!
 
X. Tvättning! När du tvättar din peruk. En ljummen sköljning brukar fungera! Sedan ska den lufttorkas!! När den senare är torr(are) kan du borsta ut den... men HÖJJ!!! NEj, vad fan tror du att du gör?! *suck* ska du ha en peruk- oavsett fibrer ska du ha en riktig borste! Tror du det är vilket hår som helst?! NEJ! Du ska ha en perukborste! Den har ståltänder och sliter inte lika mycket på håret! Finns ofta att köpa på exempel Glitter eller andra kosmetik.
 
X. Ha kul tillsammans! Och om du skaffar fler, ta hand om dem alla lika!
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
~Jag dörXD.... Hade så tråkigt för det här.
 
 
 

Alltså jag behöver vänner

Är det någon som känner sig manad? Hahah...
Typ inte T_____T
Är väl bara att ändra hela min personlighet och börja ligga runt bara med dem som ger mig bekräftelse.
 
 
HAHAHAHA.
Nä, fy fan tänk om jag sagt så.
Känns verkligen inte som mig.
Fast ryktena om porrfilm gick ju.
Fan vilka patetiska människor som trodde det.
De var nya för fenomenet homosexualitet - Kärlek, kan jag då säga!
 
Usch orkar inte. Känns jobbigt.
Vill ha isglass.
Nej det vill jag inte.
............
Jo, det vill jag.
 
Jävlablogg.sebugg
 
 
 

Japp!

Skrivit klart båda NK~sakerna...Hoppas det räcker!!
Utedag med skolan imorgon? Det blir väl kul, vill egentligen bara skriva bort engelskan men, men..
 
god natt
 
P.S älskar LÄRKAN

Rädd för köket, känner mig hjälplös och hopplös

Vågar mig inte in i köket, för att det är fetaste spindel där! T_T
sitter ock skriver, kunde inte ta mig till skolan... Allt känns hopplöst. Vet inte hur jag ska lyckas lämna in mina uppgifter! alltså hinner skriva men kan jag lämna in dem sista dagen liksomT_____________________T ALLT ÄR HOPPLÖST.
 
Äsch, det går bra..Kanske... Ska bli mer aktiv på mitt arbete nu,
 
hejdå

med min älskade dango...O-dango....odan...WTER!!

 
Lite halvtaskig känsla på bilderna med färgerna somehow, men gillar det!
Varit med Amanda mycket i helgen!
Vi sov, såg på film, hela tre stycken! En varje dag! Kalle och chokladfabriken (Tim style), Hungerspelen (för jag hade inte sett den änXD) och Lejonkungen II !
 
Amanda gjorde dumplings! Jag har en flickvän som kan laga mat!! Det var gott, vi åt ute i solen.

Imagine dragons -Bleeding out and Fallen

 
Så! Här är jag, såg att min flickvän blogg-rape-at mig igår! Trevligt, trevligt. Kul att hon lämnade en liten profilbild också! Jajamen jag dejtar en muterfökking transa~koala!
Bra att hon nämde piercingarna också!
Synd bara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att de bara är fake.
Bryr mig inte om vad någon säger, metallen är sexigt på mina läppar!
Jag vill ju helst ha riktiga..(smyckena är riktiga though) men känns inte som rätt tillfälle nu.
På grund av att allt läker dåligt på mig och jag orkar inte devota en enda minut till att se till att mina läppar inte svullnar upp till gurk-size eller nåXD
''Piercingarna'' är bara för det visuella och ska använda de till cosplay så det spelar mig ingen roll om de är riktiga eller inte...Just nu<3
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Någon skrev och frågade vart jag köpt min ''scarfXD'' och den har jag gjort!
Av en klänning och lite söndriga smycken! jag hade den när jag gick ur nian som pirat!
 
 
 
 

Enter Mermaid, the demon slayer (said in Inuyasha's epic dub voice~~ ^///^ )

Tihi~~
Mermaid bloggar~ :D
 
Jag och Tiger~ har sprungit runt en massa på stan ända sedan vi vaknade någon gång vid 12-tiden i morse .. Och bl.a. köpt en korsett i storlek 4XL.... Men den går nog att sy in :D *Tora provar den och blir shockerad av hur stor den verkligen är på hennes spinkiga lilla kropp*
 
Och så har vi piercat oss X3~ Men det får Tiger~ lägga upp bilder på senare, för jag har inte en aning hur tusan man använder webcamen på min egna dator *sadface*
 
Men lite andra bilder kan man ju bjuda på :D~
 
 
Hade tydligen inga bilder på denhär datorn så det fick bli en koala som jag redigerade i paint....
 
 
HEJSÅ ÄPPELJUICE!!! :D~~

RSS 2.0